Sunday, April 15, 2012

I miss Him and Her.....

 Sayang..baru je kejap sayang ke KT, ayg dh start rindukan sayang..ayang sedih sangat sebab tinggal sorang2 malam ni..tanpa sayang dan tanpa anakanda kita..ayang just hope sayang dapat luangkan masa tengok2kan anak kita masa kat KT nanti supaya si comel kita dapat menatap wajah daddy atau mommy dia berselang seli sampai la dia balik semula ke Kemaman Khamis ni..

Benarlah kata orang..bila insan tersayang tiada di hadapan mata, barulah kita kenal erti sebuah kehilangan..separuh dari jiwa ini dibawa pergi semenjak sayang ke KT pagi tadi..tiba2 je rasa syahdu menyelubungi diri..ayg rindu..rindu serindu2nya..ayg rasa dh lama kita tak berjauhan begini..dh lama kita tak bermalam tanpa diri masing2..semua ni masalah bagi ayg..indeed i really need you dear..i am no one without you by my side dear....T_T...........

1 comment: